kassa

gedetailleerd zoeken

 
 
zoeken in
 

 
 
 
 
 
 
 
lijstbreedte
 
 
in collectie sedert
 
 
Ruimste aanbod fotokaders
Gratis levering vanaf €70
Veilig betalen
Webshop bekroond door IBM
100 jaar ervaring

Onze bestsellers

To hang or not to hang?

Een muur met enkele trendy kaders brengt een ruimte tot leven. Maar hoe ga je te werk? Vergeet DIY.
Geen spijkers, gaten of scheef hangende fotokaders. Laat jouw fotokaders gewoon staan tegen een muur! Kaders tegen de muur zetten is niet alleen praktisch maar ook héél trendy.

Ontdek onze ideetjes over hoe je het best deze trend kan toepassen in jouw interieur.

GA NAAR BLOG

Your home should tell the story of who you are and be the collection of what you love.

Nate Berkus

Nieuw in onze collectie

Fotolijsten online kopen bij Deknudt Frames

Bij Deknudt Frames vind je het grootste online aanbod fotokaders en wanddecoratie. Ben je op zoek naar een passende fotolijst of een origineel fotocadeau? Ontdek ons assortiment fotokaders en fotogeschenken in alle kleuren, stijlen en formaten: een standaard zwarte fotolijst, een gouden ovalen fotokader, een metalen of houten multifotolijst? Bij Deknudt Frames vind je het allemaal!

Trendy en kwaliteitsvolle fotokaders

Als familiebedrijf staan wij sedert 1923 garant voor kwalitatieve fotokaders en een uitmuntende service. Ons ontwerpteam is voortdurend in de weer om fotolijsten te ontwerpen geïnspireerd op de nieuwste trends die te spotten zijn op Pinterest en andere leuke home decor sites.

Deknudt Frames biedt tal van standaard fotoformaten aan zoals: 10x15 cm, 13x18 cm, 20x30 cm, A3 en A4,… Maar ook voor grote posterlijsten en uitzonderlijke fotomaten kan je bij Deknudt Frames terecht.

Heb je moeite om het juiste fotoformaat te kiezen? Bekijk dan onze formatengids.Volg ons op Instagram, Facebook en Pinterest voor meer inspiratie!